Зміст

Мінсоцполітики започатковує навчальний проект для осіб з інвалідністю “Ти можеш усе! Можливості безмежні!”

21.02.2020

Міністерство соціальної політики разом з громадською організацією “Прометеус” започатковують проект, покликаний дати можливість особам з інвалідністю безкоштовно навчатись на онлайн-курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

Метою соціального проєкту повного циклу «Ти можеш усе! Можливості безмежні!» є надання усім охочим людям з інвалідністю шансу навчатись безоплатно на онлайн-курсах та взяти участь у конкурсі на вакантні посади в провідних IT-компаніях України.

ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ НА КУРСИ:

  1. Натисніть на назву необхідного курсу (помаранчевого кольору) з переліку нижче.
  2. На сторінці детального опису курсу, що відкриється, натисніть у верхній частині на кнопку ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА КУРС.

Принцип простий.

  1. Учасники проєкту мають зареєструватися на платформі масових безкоштовних онлайн-курсів Prometheus на 2 основні та 2-3 додаткові онлайн-курси з переліку нижче.
  2. Протягом 14 тижнів слухачі за менторської підтримки провідних викладачів українських університетів та фахівців з IT-компаній проходять навчання на онлайн-курсах, складають тести та виконують завдання відповідно до програми.
  3. Учасники проєкту проходять завершальне тестування, отримують сертифікати і право взяти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних IT-компаніях України, які проводитимуться виключно серед учасників проєкту.

Умов для участі в проекті усього дві:

  1. Наявність бажання.
  2. На етапі участі в конкурсах на вакантні посади, окрім резюме та сертифікатів про успішне закінчення курсів, необхідно підтвердити інвалідність відповідними документами.

Початок навчання з 5 березня 2020 року.

Screenshot 20200222 133714