Зміст

Вітаємо директора Первозванівського НВО Курлову О. М. з перемогою у обласному огляді освітніх блогів

16.07.2018

вітання

У період з 1 лютого 2018 року по 11 травня 2018 року в Кіровоградській області на виконання наказу директора департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 09.02.2015 р. № 43 проводився обласний огляд освітніх блогів “Педагогічна блогосфера”.

В ньому приймали участь освітяни області, які займаються ефективним провадженням інформаційно – комунікаційних технологій в управлінську діяльність і педагогічну практику, активним пошуком педагогічних методів, засобів та нових форм навчання.

На розгляд журі було представлено 190 освітніх блогів, з них допущено до участі 175.

Однією із дипломантів стала і директор комунального закладу “Первозванівське навчально-виховне об’єднання “загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Первозванівської сільської ради Курлова О. М. Оксана Михайлівна визнана переможницею у номінації «Блог керівника (директора/заступника) навчального закладу» та нагороджена дипломом І-го ступеня.

Шановна Оксано Михайлівно, щиро вітаємо Вас з цією перемогою. Бажаємо гідної оцінки Вашої нелегкої та відповідальної праці та ще більших професійних здобутків. А також побільше однодумців та надихаючих людей навколо.