Зміст

 
УКРАЇНА
Первозванівська сільська рада
Кропивницького району
Кіровоградської області
V СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
26/02/2021 с. Первозванівка № 192
Про утворення Молодіжної ради

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», з метою створення постійно діючого колегіально консультативно-дорадчого органу при виконавчому комітеті Первозванівської сільської ради, для проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації молодіжної державної політики та вирішення питань життєдіяльності села, сільська рада

ВИРІШИЛА

  1. Утворити Молодіжну раду при виконавчому комітеті Первозванівської сільської ради (надалі – Молодіжна рада).
  2. Затвердити положення про Молодіжну раду при виконавчому комітеті Первозванівської сільської ради, що додається.
  3. Доручити відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму, виконавчого комітету Первозванівської сільської ради:
  4. Організувати роботу щодо формування складу Молодіжної ради та подати на затвердження виконавчого комітету.
  5. Сприяти в організації роботи Молодіжної ради та взаємодії з виконавчими органами Первозванівської сільської ради, громадськими організаціями, громадськістю села у вирішенні актуальних питань життєдіяльності села.
  6. Доручити загальному відділу Первозванівської сільської ради:
  7. Висвітлювати діяльність Молодіжної ради на офіційному сайті Первозванівської сільської ради та у засобах масової інформації.
  8. Надавати інформаційну підтримку та сприяння в організації прес-конференцій, «круглих столів», інтерв’ю, публікацій для висвітлення офіційної позиції Молодіжної ради.
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молодіжної політики та соціального захисту населення.

 

Сільський голова Прасковія МУДРАК