Зміст

 
УКРАЇНА
Первозванівська сільська рада
Кіровоградського району
Кіровоградської області
9 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
28/09/2018 с. Первозванівка № 374
Про внесення зміни в рішення VIII сесії Первозванівської сільської ради

Керуючись ст. 26, п. 34 ч.1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19, 20, 57 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про державний земельний кадастр», Земельного кодексу України сесія сільської ради

ВИРІШИЛА

1. Внести зміни в рішення VIII сесії Первозванівської сільської ради VІІІ скликання № 305 від 30.07.2018 року, а саме: пункт 1 даного рішення викласти в такій редакції:
Надати дозвіл гр. Любельській Вікторії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка надається у власність орієнтовною площею – 0,2500 га, в тому числі: 0,2500 га під одно- та двоповерховою житловою забудовою для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), (код класифікації видів цільового призначення земель – 02.01) за рахунок земель житлової та громадської забудови, комунальної власності, що перебувають у запасі в межах с. Попівка вул. Хуторська, 3а Первозванівської сільської ради Кіровоградського району, Кіровоградської області.
2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, екології, містобудування та використання природних ресурсів.

Сільський голова П. Мудрак